• Hole 1/10 - par 4

Houd rekening met de heersende windrichting bij de afslag. Rechts is de veilige kant van de hole, links hoge rough en out of bounds!
    Let op de pinpositie op de 30 meter diepe green i.v.m. de clubkeuze voor de approach.

• Hole 2/11 - par 4

Speel deze hole aan via de rechterkant van de fairway, speel in de richting van de ronde bunker. Zo houdt u een eenvoudige approach over. Longhitters kunnen over de linkerbunker afsnijden met een resterende approach van rond de 100 meter.

• Hole 3/12 - par 3

De tee is vrij beschut maar let goed op de heersende wind. Speel het midden van de green aan. Als u de bal vóór de hole houdt, heeft u meestal een uphill putt.

• Hole 4/13 - par 5

Een mooie par 5. De afslag in de richting van het clubhuis is een behouden keuze en geeft een goede vlakke ligging. Voor de korte route speelt u meer over de fairwaybunker om zo een kans te hebben om de green in tweeën te bereiken. De green loopt snel af aan de achterzijde, houd de approach daarom wat korter bij een pinpositie achterop.

• Hole 5/14 - par 4

Een dogleg naar rechts. Bij het afsnijden van de hoek neemt u wat meer risico’s i.v.m. de bunkers. Lukt het afsnijden dan is een hoge approach een prima keuze om de vlag aan te spelen. Kies het midden van de green bij een resterende afstand van 150 meter of meer.

• Hole 6 - par 3

Een van de mooiste holes. Het midden van de green is een prima keuze. De enigszins verborgen potbunker rechts van de green blijft een uitdaging.

Hole 15 - par 3

Vanaf deze afslag (vanaf wit, geel en blauw) een heel ander beeld op de vlag. Waarschijnlijk één club meer gebruiken. Ook nu is het midden van de green een prima keuze.
  • Hole 7 - par 4

Let op de windrichting bij deze uitdagende par 4. Een goede afslag geeft de mogelijkheid om de door water beschermde green in tweeën aan te spelen. Voor meer zekerheid is een tweede slag naar de 100 meter marker een prima keuze om de green vanaf dat punt aan te spelen.

Hole 16 - par 5

Een mooie par 5 die niet makkelijk in tweeën te halen valt door de waterpartij voor de green. Ook hier is een approach vanaf de 100 meter marker een goede keuze en geeft een betere kans op birdie.
  • Hole 8/17 - par 3

Een par 3 waar je je snel op verkijkt. Qua lengte valt het mee, maar de bunkers en heuveltjes beschermen de green. Midden green aanspelen is een prima keuze.

• Hole 9/18 - par 4

Een dogleg terug naar het clubhuis. Rechtdoor naar de ronde bunker vanaf de afslag laat een approach over van 170 meter. Daarna de keuze om op te leggen voor het water of een lange bal naar de green. Als u ver genoeg slaat, probeer dan de hoek over het water af te snijden; dan is een tweede slag naar de green een prima kans op een goed resultaat. De green is smal en loopt vanaf het midden naar achteren af.