Regels

Zoals het een goede organisatie betaamt, heeft ook GCH een aantal spelregels. Als iedereen zich daaraan houdt, bevordert het rust en plezier in het mooie spel dat golf heet. De regels zijn in PDF beschikbaar om op uw gemak - eventueel off-line - te raadplegen.

Alle regels op een rijtje:

NGF: Veranderingen in het handicapsysteem
In het najaar van 2017 is besloten een aantal wijzigingen door te voeren om het handicapsysteem toegankelijker te maken.
Algemene baanregels
In deze PDF staan alle regels die eigenlijk vanzelfsprekend zijn, maar het toch verdienen om (weer eens) door te nemen.
Plaatselijke Regels
Vaak als eerste gelezen. Wat mag ik niet, wat mag ik wel en waar moet ik rekening mee houden om geen strafslagen op te lopen?
Regels online reserveren GCH- & HR-leden
Leden en Handicap Registratie leden (HR): het is prachtig om altijd te kunnen spelen op onze mooie baan. Duidelijke regels bij het reserveren zorgen ervoor dat die mogelijkheid voor een ieder gelijk is en blijft.
Regels starttijden gastspelers
Gasten: natuurlijk meer dan welkom. Maar om de ronde golf soepel te organiseren zijn de regels in dit document onontbeerlijk.