Lidmaatschapsinfo

Golft u graag en samen met anderen? Wilt u meehelpen om met elkaar deze mooie golfaccomodatie in stand te houden en uit te bouwen? Dan is een GCH-clublidmaatschap zeker aan te bevelen! GCH verzorgt dan tevens uw EGA handicap registratie en u bent verzekerd onder de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF. Als GCH-lid bent u tevens aangesloten bij NHgolft.

Lid-met certificaat

• De leden met certificaat zijn gezamenlijk eigenaar van de golfaccommodatie: dat betekent samen investeren, samen genieten en samen in stand houden. Daarom past bij dit lidmaatschap ook de aanschaf van een certificaat.
  • Via de commissie, die bemiddelt bij de overdracht van certificaten, doet u een bod op een certificaat.
  • Eenmaal eigenaar van een certificaat, bent u ook lid van de vereniging GCH en betaalt u de jaarlijkse contributie (€ 950 vanaf het 2 e jaar met in het 1e jaar een aantrekkelijke korting!). Vanaf dat moment kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de baan en club.
  • Recentelijk zijn certificaten van eigenaar gewisseld voor een prijs van gemiddeld € 950

Lid-zonder certificaat

• U kunt ook lid worden zònder certificaat. U kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de baan en club zonder dat u een certificaat behoeft aan te schaffen. U bent dan geen mede-eigenaar van de baan, maar wel volwaardig lid van GCH.
  • De jaarlijkse contributie (vanaf het 2e jaar) bedraagt in dat geval € 1250. In het 1 e jaar geniet u een aantrekkelijke korting op de contributie.

Welkomstpakket nieuwe leden

• U bent van harte welkom als nieuw lid bij GCH, met of zonder aanschaf van een certificaat. Als welkomstpakket geniet u in het 1e jaar
    • € 150 korting op de contributie en
    • een gratis lespakket (6x 25 min.) bij onze golfpro’s t.w.v. € 150!
  • Een nieuw lid betaalt dus in het 1e jaar aan contributie slechts € 800 (lid-met certificaat) of € 1100 (lid-zonder certificaat). NB: het welkomstpakket geldt niet voor startleden of her-intredende oud-leden.

Startlid

• Mocht u eerst een jaar de sfeer willen proeven bij onze club dan is het startlidmaatschap een goed alternatief. Als startlid kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en heeft u toegang tot alle verenigingsactiviteiten. Het startlidmaatschap duurt 12 maanden en aan het einde van deze periode besluit u of u definitief lid wordt, met of zonder certificaat.
  • Als startlid betaalt u slechts € 800.
  • Een startlidmaatschap kan elk moment van het jaar ingaan.

Jeugdlid

• Ook voor jeugdige golfers is er bij onze vereniging veel te beleven. Een actieve Jeugdcommissie (Jeco) organiseert vele activiteiten, inclusief (gratis!) golflessen door onze pro’s. De activiteiten zijn afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën, waardoor iedereen aan zijn trekken komt.
  • Jeugdleden hoeven geen certificaat aan te schaffen en betalen een sterk gereduceerde jaarlijkse contributie, t.w. € 175 (t/m 12 jr.), € 300 (13 t/m 18 jr.), € 500 (19 t/m 25 jr.).

Bedrijfslid

• Bent u ondernemer? Dan kunt u bedrijfslid worden van GCH. U bent dan lid-met certificaat van GCH met alle rechten, die daarbij horen, inclusief onbeperkt speelrecht voor één nader aan te wijzen persoon. Het biedt u daarnaast exclusieve deelname aan de Bedrijvencompetitie (Businesscompetitie), georganiseerd door de GCH Businessclub. Een perfecte basis voor attractief relatiemanagement! Voor meer informatie kijk bij Businessclub.
  • De contributie voor een bedrijfslid (met speelrecht voor één persoon) is gelijk aan die van een lid-met certificaat.

Countryclublid

• Ga naar Countryclub voor meer informatie over lid worden van de GCH Countryclub.

Overigen

• Op het secretariaat ligt een uitgebreide informatiemap voor u klaar over spelen bij en lid worden van GCH. We sturen u die graag toe.
  • Als gastspeler kunt u via GCH uw EGA handicap laten registreren. U staat dan bij ons geregistreerd als ‘Handicap Registratie lid’ (HR-lid). Kijk hier voor meer informatie.