Van Hollant - Craenenbroeck - GCH senioren competitie 2017

21 december 2016

Wie kent niet de stijlvolle zorgvilla “Craenenbroeck” aan de Kennemerstraatweg tegenover het Businesscentrum Willibrordus? Het gebouw is geopend sinds 1 december 2014 en biedt ouderen een mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen in één van de 29 complete appartementen met 24 uurs zorgaanwezigheid.

Een warm thuis met zorg en aandacht, waar men niet hoeft te verhuizen als de situatie verandert.

Met een eigen chef-kok, beautysalon, fitnessruimte, gezelschapsruimtes, een eigen bioscoop en een fraai aangelegde tuin, is het goed vertoeven bij Van Hollant Craenenbroeck. Neemt u eens een kijkje op de website: http://vanhollant.nl/

Initiatiefnemers Tom en Judith Veldt dragen onze senioren ook een warm hart toe en sloten derhalve een sponsor maatwerk contract af met de GCH. Iets waar wij heel blij mee zijn.

Op 20 december is het contract feestelijk getekend door Tom Veldt, Hidde Hoekstra en Inico Geels in het bijzijn van Judith Veldt, Toine Wamper en Elizabeth Kuus.

Heeft u ook interesse in één van de vele mogelijkheden die de GCH biedt op het gebied van sponsoring? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met onze sponsorcommissie: info@golfclubheiloo.nl