Jeugdwedstrijd 28 mei

30 mei 2017

Wat een prachtige dag om een jeugdwedstrijd te houden. Mooie baan, stralende zon en vrolijke kinderen, die er zin in hadden.
Helaas hadden enkele jongens zich niet afgemeld, wat wel zo netjes zou zijn geweest. Dit kon echter de pret niet drukken want wij konden met de overige 13 golfers snel de baan in.
Bij iedere hole moest er een theorievraag beantwoord worden. Het onderwerp was “de waterhindernis”, wat best wel moeilijk was.

De ouders zaten heerlijk op het zonnige terras, waar zij de golfers op hole negen konden zien binnenkomen.
Uiteindelijk ging de eerste prijs naar Dano de Boer, de tweede prijs naar Pieter de Jong en de derde prijs was voor Vince Komen.
De eerste prijs voor de theorie was voor de dames Puck Barnhoorn en Annika Brink, maar omdat Annika beter had gegolfd kreeg zij de grote beker en mocht Puck de iets kleinere meenemen.

Omdat wij later in het jaar een Halloween wedstrijd gaan houden kreeg iedereen een zakje met pompoenpitten mee naar huis om zelf hun eigen pompoen te kweken die wij dan weer kunnen gebruiken als lichtje door de baan.
Alles bij elkaar was het een geslaagde dag en wij kijken nu al uit naar de volgende
wedstrijd.

Sportieve groet van de jeugdcommissie.