Oranje 30 plus wedstrijd

15 juni 2017

We starten met deze nieuwe wedstrijd op 5 juli. Vanaf nu kan men zich hiervoor inschrijven!

Deze wedstrijd komt in de plaats van de “Hoge Handicap Wedstrijd”en is bedoeld voor golfers met een handicap van 30 en hoger die het leuk vinden om een wedstrijd te spelen vanaf de oranje tee. Door van de oranje tee af te slaan gaat men makkelijker door de baan en kan men mogelijk meer plezier aan het golfen beleven.

Daarnaast is het een wedstrijd waar nieuwe onervaren leden van onze vereniging in een ontspannen sfeer een wedstrijd kunnen spelen en zo de baan en onze vereniging beter leren kennen. Zij krijgen tijdens de wedstrijd begeleiding in de baan van een ervaren speler om zo de regels en etiquette in de praktijk te brengen.

Kenmerken van de “oranje 30 plus” wedstrijd

• Toegankelijk voor leden vanaf hcp 30 tot hcp 54
  • 9 holes
  • Toegankelijk voor zowel dames als heren met een leeftijd vanaf 18 jaar
  • Er wordt gespeeld vanaf de oranje tee
  • In de zomer elke twee weken op woensdag vanaf 17.00 uur
  • Het is een qualifying wedstrijd, spelvorm stableford.
  • Het maximaal aantal deelnemers is 24
  • Er worden 2 plaatsen gereserveerd voor HR leden of mensen die van onze pro’s baanpermissie hebben gekregen. Zij betalen greenfee
  • Inschrijfkosten voor de wedstrijd € 2,-

Wij denken dat deze wedstrijd een mooie aanvulling is op het aanbod van de wedstrijden binnen onze vereniging en hopen erop dat er veel plezier aan wordt beleefd.

Op 5 juli gaan we hier dus mee van start en daarom trakteren we bij deze primeur alle deelnemers aan het einde van de wedstrijd op een drankje en wat hapjes.