Golf is fun!

• GCH heeft een groot aantal jeugdleden en een enthousiaste Jeugdcommissie (Jeco), die samen met de golfpro’s, de jeugd enthousiast maakt voor de mooie golfsport.
  • Gedurende het jaar worden er diverse (oefen-)wedstrijden georganiseerd, het baanpermissie- en EGA handicap 54-traject begeleid, de jeugd competitieteams gecoacht en krijgen de jeugdleden gratis les.
  • Maar het allerbelangrijkste is ervoor te zorgen dat jeugdleden het bij GCH naar hun zin hebben en de mogelijkheid krijgen hun persoonlijke doel binnen de golfsport te bereiken!
  • Ga naar Club en kijk bij Lidmaatschapsinformatie onder Jeugdlid voor meer informatie over jeugdlid worden bij GCH!

Het zoontje van Scott Stallin: Finn. Met dank voor de foto aan "The Preserve at Bay Club", Rhode Island.