Hotel arrangementen

Logeert u in een van de onderstaande hotels in Heiloo of in de regio, dan kunt u bij de receptie van uw hotel een GCH golf-voucher met aantrekkelijke korting kopen, waarbij u kunt kiezen uit:

9 Holes golf arrangement Heiloo

18 Holes golf arrangement Heiloo

• Een kopje koffie/thee + gebak bij aankomst
  • Token voor 20 ballen op de drivingrange
  • Greenfee voor 9 holes
  • Slechts € 23,50 p.p.
  • Token voor 20 ballen op de drivingrange
  • Greenfee voor 18 holes
  • Lunch* na de 1e ronde van 9 holes
  • Slechts € 49,50 p.p.
*Lunch: soep, clubsandwich, kop koffie of thee of frisdrank

Bovenstaande GCH golf-vouchers zijn exclusief voor hun gasten bij de volgende hotels verkrijgbaar:
- Fletcher Hotel Heiloo
- Hotel Zuiderduin, Hotel Golfzang en Hotel De Boei, Egmond aan Zee
- Hotel Golden Tulip Almaar.

Daarnaast bieden de volgende hotels een uitgebreid arrangement inclusief golfen in Heiloo aan:

Fletcher Hotel Heiloo: 2-/3-daags Golfarrangement Heiloo 9/18 holes

Een compleet arrangement met overnachting: 1x uitgebreid ontbijtbuffet en 1x 3-gangen diner èn een 9- of 18-holes golfarrangement bij GCH.
De vermelde prijs is een 'vanaf prijs'. Kijk bij Fletcher Hotel Heiloo voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee: Golf Heiloo Arrangement 9 holes

Een aantrekkelijk arrangement met overnachting, ontbijt en een 9-holes golf arrangement op onze mooie baan.
De vermelde prijs is een 'vanaf prijs'. Kijk bij Hotel Zuiderduin voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Hotel Golfzang, Egmond aan Zee: Golf Heiloo Arrangement 9 holes

De vermelde prijs is een 'vanaf prijs'. Kijk bij Hotel Golfzang voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Golden Tulip Alkmaar: 2-/3-daags Golfarrangement Heiloo 9/18 holes

In dit arrangement is o.a. het volgende inbegrepen:

• Een uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Routekaartje naar de golfbaan.
  • Ontvangst op de golfbaan met koffie/thee en gebak.
  • Kaartje met een knipje voor 25 ballen op de drivingrange, om te kunnen inspelen.
  • Informatie over Alkmaar.
  • Gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid.

Dit arrangement kunt u uitbreiden naar 18 holes. Na de eerste ronde van 9 holes staat er een lunch op u te wachten, deze bestaat uit een kopje soep, een clubsandwich en een kop koffie of een frisdrank.
De vermelde prijs is een 'vanaf prijs'. Kijk bij Hotel Alkmaar voor actuele prijzen en beschikbaarheid.