Gasten

Welkom bij GCH

• Iedereen in bezit van een EGA Handicapbewijs is van harte welkom op onze mooie baan.
  • Reserveren:
    • online via deze website: ga naar ‘Boek een starttijd (gasten)’ en klik op ‘Login’; reserveert u voor de 1e keer online, klik dan na ‘Login’ op ‘Registreer’
    • telefonisch bij het secretariaat ( T 072 505 4540) of
    • aan de balie van het secretariaat
    • bent u HR-lid bij GCH, ga dan naar ‘Handicap Registratie leden’ en klik op ‘HR-leden login’
  • Wilt u zich voor aanvang van de ronde melden bij het secretariaat?
  • Na sluitingstijd van het secretariaat kunt u een starttijd reserveren en afrekenen in het restaurant.
  • GCH heeft een aantal golftassen en sets clubs te huur; vraag ernaar bij het secretariaat.
  • Nog geen EGA Handicapbewijs (met hcp. 54 of lager)? Dan bent u van harte welkom op onze drivingrange met oefenholes, oefenbunker en puttinggreen. Ga naar Faciliteiten voor meer informatie.
  • Speelt u wat vaker bij GCH? Overweeg dan de aanschaf van een 10-rittenkaart of een Wintergreenfee abonnement. Kijk verder bij Tarieven