Hoe een Q-kaart spelen?

Af en toe een Qualifying ronde spelen?

Het is leuk om af en toe een Qualifying ronde (Q-kaart) te spelen op de baan van GCH. Als HR-lid kunt u zo’n Q-kaart gemakkelijk vóór aanvang van de ronde aanvragen op de zuil in de hal van het clubhuis. Na de ronde voert u op dezelfde zuil uw score in. De volledig ingevulde en ondertekende scorekaart stopt u vervolgens in de groene bus naast de zuil. GCH verzorgt de rest voor u!

Voor een uitgebreide instructie over een Q-kaart spelen door HR-leden en de procedure daarbij, klik op de PDF-link hieronder. Veel succes èn plezier!

Instructie Q-kaart spelen voor HR-leden
De handicap verlagen is voor velen het doel. In dit document staat duidelijk beschreven welke stappen er voor nodig zijn om de resultaten van uw qualifying ronde te activeren.