Businessclub

Netwerken in een ontspannen omgeving

Bent u op zoek naar nieuwe kansen, het versterken van uw zakelijke netwerk, elkaar te ontmoeten op een informele sportieve manier en lijkt het u gezellig om actief deel te nemen aan de businesscompetitie? Dan is de Businessclub van Golf- & Countryclub Heiloo iets voor u!
Golf- & Countryclub Heiloo biedt u vele voordelen en faciliteiten om uw relatienetwerk te verbreden in de vernieuwde Businessclub.
De Businessclub organiseert behalve een business competitie ook verschillende activiteiten die tot doel hebben het onderlinge contact te versterken.
Hoe doen we dat? Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de Businessclub en het daarbij behorende programma.

Wat biedt het lidmaatschap van de GCH-Businessclub?

• Toegang tot een breed regionaal zakelijk netwerk
  • Mogelijkheid tot deelname aan de Businesscompetitie voor u en uw relaties
  • Bordje met bedrijfslogo in de hal van het clubhuis en vermelding op het narrowcasting scherm
  • Vermelding van uw URL met link op de website van GCH
  • ‘Smoelenboek’ met daarin info Businessclubleden
  • Twee relatiedagen per jaar
  • Zes keer per jaar Golfersontbijt
  • Aantrekkelijke sponsormogelijkheden
  • Afwisselend programma georganiseerd door de Businessclub-commissie
  • Seizoensopening & sluitingsborrel
  • Jaarlijks golfweekend/dag voor Businessclubleden

Lidmaatschap op maat

Omdat het lidmaatschap vaak vergezeld gaat met verschillende persoonlijke belangen bieden wij u een lidmaatschap op maat aan.
Het lidmaatschap van de Businessclub kan uitgebreid worden met speelrecht, individueel of in de vorm van ‘wildcards’.
Bent u bijvoorbeeld geen lid van GCH maar wilt u wel graag meedoen aan de Businesscompetitie dan bestaat de mogelijkheid om met ‘wildcards’ deel te nemen aan de competitie. Ook bieden wij Businessclubleden de mogelijkheid om deel te nemen aan Businessclub gerelateerde evenementen.

Wat kost het?

De basis contributie van de Businessclub bedraagt € 350,- ex btw per jaar.
U bent geen lid? Een wildcard geeft recht op het spelen van 1 ronde van 9 holes

1 t/m 9 wildcards € 31,- ex BTW
10 t/m 19 wildcards € 28,- ex BTW
Vanaf 20 wildcards € 26,- ex BTW
Individueel speelrecht en lid vereniging: mét certificaat € 1.080,- incl. BTW
Individueel speelrecht en lid vereniging: zonder certificaat: € 1.220,- incl. BTW
Lidmaatschap NGF en handicap registratie € 60,- incl. BTW

Faciliteiten

De Golf- & Countryclub Heiloo beschikt over verschillende uitstekende faciliteiten en een gezellig clubhuis. In het clubhuis bevindt zich niet alleen een gezellige bar maar ook de zeer goed aangeschreven ‘Brasserie in 't Groen’ onder leiding van de gerenommeerde chef-kok Huub Tervoort.
In het clubhuis bevindt zich ook een afsluitbaar gedeelte welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld het geven van presentaties e.d. Het ervaren horecateam staat u hierbij graag met raad en daad terzijde.
Het grote buitenterras heeft uitzicht op de green van de negende hole en, als het weer meezit, ook op een prachtige zonsondergang. Het terras is zeer geschikt als locatie voor uw bedrijfsevent. Kortom mogelijkheden genoeg om na een gezellige ronde af te sluiten met een lunch, diner of borrel in een informele sfeer.

Behalve een gezellig clubhuis beschikt Golf- & Countryclub Heiloo ook over een Golf Academy die onder leiding staat van Rob van den Brink en Marit de Winter.
Een drivingrange, waar u zowel van de mat als van het gras kan trainen, twee ruime oefengreens en een Pitch en Putt complementeren het geheel.

Interesse?

Wij hopen u met het bovenstaand enthousiast gemaakt te hebben om lid te worden van de GCH Businessclub. Voor verder informatie of wilt u zich direct aanmelden neem dan contact op met Peter Sabelis, mobiel te bereiken op 06-55710344 of met het secretariaat van GCH te bereiken op 072-5054540