Bridge activiteiten

Iedereen die naast golf ook een liefhebber is van het bridgespel nodigen wij uit in te schrijven voor de bridgecompetitie 2018-2019.

Bridge reglement (PDF)
Algemene informatie plus het competitieplan en reglement bridge 2018-2019
Uitslag 2018-2019 (PDF) Klassement 3e Periode

Vrijdag de 22e maart 2019 hebben we het Golf-bridge seizoen afgesloten.
Na een geslaagde 9-holes wedstrijd, die begon in de mist, maar eindigde in stralend weer, hebben we van een heerlijke lunch genoten. Daarna is om het Kampioenschap gebridged. Dank zij de gulle gaven van Vereniging en Stichting zijn alle bridgemates gereviseerd. Ze werkten als nieuw!
Omdat ook de resultaten van de golfwedstrijd meetelden, was het tot het laatste moment ongewis welk paar kampioen zou worden.
Uiteindelijk is toch het gedoodverfde paar Arie van der Eng - Hans Wijte kampioen geworden. Van harte proficiat.

De winnaar van de golfwedstrijd was Hans Wijte. Hij gaat met de “wisselbeer" naar huis.
Prijzen waren er ook voor het paar, dat op de 2e plaats eindigde als wel voor het paar, dat één na onderste was geëindigd. Bovendien werd er nog een prijs verloot. Dat alles onder genot van een heerlijk glas wijn en een paar lekkere bitterballen.
Het was al met al een zeer geslaagde dag en iedereen ging uitermate tevreden, al dan niet met prijzen, naar huis.

Wij wensen alle deelnemers een prachtige zomer en tot eind oktober, wanneer we het volgend seizoen weer starten.

Met hartelijke groet,
De bridgecommissie: Afra, Thea, Arie en Inico