Bridge activiteiten

Iedereen die naast golf ook een liefhebber is van het bridgespel nodigen wij uit in te schrijven voor de bridgecompetitie 2018-2019.

Bridge reglement (PDF)
Algemene informatie plus het competitieplan en reglement bridge 2018-2019
Uitslag 2018-2019 (PDF) Uitslag 22 februari 2019

GCH bridgecursus op maandagavond

Golf & Countryclub Heiloo gaat een bridgecursus organiseren. Wij hebben NBB gediplomeerd bridgedocent Rob Lunsingh bereid gevonden deze cursus te geven. Afhankelijk van de interesse zal dit een beginnerscursus zijn (op basis van deel 1 Westra) of een vervolgcursus voor halfgevorderden (op basis van deel 2 Westra).

De cursus zal gehouden worden op de maandagavonden en start half maart. Uiteraard gaat de cursus alleen door indien zich voldoende leden aanmelden. Als u mee wilt doen, of uw partner of (klein)kinderen of vrienden of buren, geef dan aan bij de betreffende wedstrijd op de wedstrijdkalender met hoeveel mensen u wilt deelnemen en of het om een beginnerscursus gaat of om een vervolgcursus.

Kunt u niet inloggen om u in te schrijven, stuur dan een email naar: timschotten62@gmail.com

Startdatum: maandag 11 maart 2019 om 19.00 uur

Duur: 14 weken

Kosten: € 75 per persoon, betaling vooraf