Lidmaatschapsinfo

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2021

Golft u graag en samen met anderen? Wilt u meehelpen om met elkaar deze mooie golfaccomodatie in stand te houden en uit te bouwen? Dan is een GCH-clublidmaatschap zeker aan te bevelen! GCH verzorgt dan tevens uw EGA handicap registratie en u bent verzekerd onder de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF. Als GCH-lid bent u tevens aangesloten bij NHgolft.

Lid-met certificaat

 • De leden met certificaat zijn gezamenlijk eigenaar van de golfaccommodatie: dat betekent samen investeren, samen genieten en samen in stand houden. Daarom past bij dit lidmaatschap ook de aanschaf van een certificaat.
 • Via de commissie, die bemiddelt bij de overdracht van certificaten, doet u een bod op een certificaat.
 • Eenmaal eigenaar van een certificaat, bent u ook lid van de vereniging GCH en bedraagt de jaarlijkse contributie € 1060 vanaf het 2 e jaar, met in het 1e jaar een aantrekkelijk welkomspakket, zie hieronder. Vanaf dat moment kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de baan en club.
 • Recentelijk zijn certificaten van eigenaar gewisseld voor een prijs van gemiddeld € 950,-

Via dit formulier (PDF) kunt u zich aanmelden.


Lid-zonder certificaat

 • U kunt ook lid worden zònder certificaat. U kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de baan en club zonder dat u een certificaat behoeft aan te schaffen. U bent dan geen mede-eigenaar van de baan, maar wel volwaardig lid van GCH.
 • De jaarlijkse contributie (vanaf het 2e jaar) bedraagt in dat geval € 1170,-. In het 1 e jaar geniet u een aantrekkelijk welkomspakket, zie hieronder.

Via dit formulier (PDF) kunt u zich aanmelden.


Welkomspakket nieuwe leden

 • Het 1e jaar € 150,- korting op de contributie: mét certificaat het 1e jaar dus géén € 1060,- maar slechts € 910,-
 • Zonder certificaat het 1e jaar dus géén € 1170,- maar slechts € 1020,-
 • Daarnaast ontvangt u in beide gevallen een lespakket (6x 25 min.) bij onze golfpro’s t.w.v. € 150,- !

NB: het welkomspakket geldt niet voor (ex-)startleden. Automatische verlenging voor één jaar, behoudens opzegging voor 1 december.


Startlid

 • Mocht u eerst een jaar de sfeer willen proeven bij onze club dan is het startlidmaatschap een goed alternatief. Als startlid kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en heeft u toegang tot alle verenigingsactiviteiten. Het startlidmaatschap duurt 12 maanden en aan het einde van deze periode besluit u of u definitief lid wordt, met of zonder certificaat.
 • Als startlid betaalt u slechts € 830,-
 • Een startlidmaatschap kan elk moment van het jaar ingaan.

Via dit formulier (PDF) kunt u zich aanmelden.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over het startlidmaatschap, mail of bel dan met het secretariaat: info@golfclubheiloo.nl en tel: 072 505 45 40


Een Twilight Greenfee abonnement

Door de grote belangstelling is het maximum aantal Twilight spelers inmiddels bereikt. Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen. Neem daarvoor contact op met het secretariaat. Als er een plaatsje vrijkomt, krijgt je automatisch bericht van ons.

Bent u tussen 25 en 45 jaar oud en heeft u een druk leven? Dan is het Twilight Greenfee abonnement het meest geschikt voor u. Met dit abonnement kunt u het hele jaar spelen op de weekdagen maandag tot en met vrijdag na 17:00 uur en tijdens het weekend de gehele dag. Met dit greenfee abonnement kunt u niet deelnemen aan clubwedstrijden van maandag tot vrijdag. Maar wel aan een tweewekelijks 9-holes twilight competitie over 12 wedstrijden. Aan wedstrijden georganiseerd in de weekenden (zaterdag en zondag) kunt u wel deelnemen, echter m.u.v. de clubkampioenschappen. Boekingen van een tee-time is net als de leden mogelijk via het reserveringssysteem (tot drie weken tevoren). De jaarprijs voor het Twilight Greenfee abonnement bedraagt in 2021: € 510,- en kan iedere maand in het jaar ingaan. Automatische verlenging voor één jaar, met een opzegtermijn van één maand. Als Twilight-golfer kunt u GCH uw EGA handicap registratie bij NGF laten verzorgen à € 25,- p.j.

Via dit formulier (PDF) kunt u zich aanmelden.


Jeugdlid

 • Ook voor jeugdige golfers is er bij onze vereniging veel te beleven. Een actieve Jeugdcommissie (Jeco) organiseert vele activiteiten, inclusief (gratis!) golflessen door onze pro’s. De activiteiten zijn afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën, waardoor iedereen aan zijn trekken komt.
 • Jeugdleden hoeven geen certificaat aan te schaffen en betalen een sterk gereduceerde jaarlijkse contributie, t.w. € 230,- (t/m 12 jr.), € 305,- (13 t/m 18 jr.), € 505,- (19 t/m 25 jr.).

Via dit formulier (PDF) kunt u zich aanmelden.


Bedrijfslid

 • Bent u ondernemer? Dan kunt u bedrijfslid worden van GCH. U bent dan lid-met certificaat van GCH met alle rechten, die daarbij horen, inclusief onbeperkt speelrecht voor één nader aan te wijzen persoon. Het biedt u daarnaast exclusieve deelname aan de Bedrijvencompetitie (Businesscompetitie), georganiseerd door de GCH Businessclub. Een perfecte basis voor attractief relatiemanagement! Voor meer informatie kijk bij Businessclub.
 • De contributie voor een bedrijfslid (met speelrecht voor één persoon) is gelijk aan die van een lid-met certificaat.

Countryclublid

 • Ga naar Countryclub voor meer informatie over lid worden van de GCH Countryclub.

Overigen

 • Op het secretariaat ligt een uitgebreide informatiemap voor u klaar over spelen bij en lid worden van GCH. We sturen u die graag toe.
 • Als gastspeler kunt u via GCH uw EGA handicap laten registreren. U staat dan bij ons geregistreerd als ‘Handicap Registratie-golfer’ (HR-golfer). Kijk hier voor meer informatie.
 • Overweegt u om lid te worden, maar wilt u eerst even de sfeer komen proeven bij GCH? Maak dan - als greenfeespeler - gebruik van onze voordelige greenfee tarieven via een 10-rittenkaart of greenfee winterabonnement. Kijk hier voor meer informatie.

Lidmaatschap opzeggen

 • M.b.t. opzegging lidmaatschap gelden de volgende regels [conform statuten (art. 7.3) en huishoudelijk reglement (art. 6.4) van Golf- & Countryclub Heiloo]:
 • U kunt uw lidmaatschap opzeggen per het eind van elk verenigingsjaar (kalenderjaar).
 • Opzegging dient schriftelijk te geschieden vóór 1 december voorafgaande aan het nieuwe verenigingsjaar. Uw schriftelijke opzegging dient uiterlijk op 1 december in het bezit te zijn van de secretaris/secretariaat van de vereniging.