Welkom ‘Golfvrienden van het Oosterzand’!

10 april 2017

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Door deze wijsheid heeft de GCH-sponsor, Amante Vastgoed B.V., zich blijkbaar laten inspireren bij haar sponsoring van de GCH Driving Range!

Wat is het geval? Als onderdeel van de sponsoring in 2014-2016 van GCH biedt Amante Vastgoed B.V. de kopers van de villa’s op het Oosterzand in Heiloo een gratis startlidmaatschap mèt lespakket aan! Deze villa’s in aanbouw zijn gelegen om de hoek van de golfbaan bij de Lagelaan/Oosterzijweg (links achter hole 2). Zo kunnen onze nieuwe (bijna-)buren gratis golfles krijgen en een jaar lang als startlid onbeperkt spelen op de GCH.

We heten het nieuwe golfgenootschap, ‘De Golfvrienden van het Oosterzand’ van harte welkom bij GCH èn als nieuwe (bijna-)buren. Tevens zijn we verheugd dat Amante Vastgoed B.V. de sponsoring van onze driving range voor twee jaar heeft verlengd.

Met dank aan Ruud Storms en Rolf Ouwejan van Amante Vastgoed B.V. voor hun ondersteuning van en betrokkenheid bij golfbaan en golfclub Heiloo!