De GCH pro's

Tel. 06 - 51 19 57 01

E-mail info@briskaschuurman.nl

Online les boeken kunt u hier!

Briska Schuurman is een ervaren golfprofessional die op een heel eigen manier de beginnende en gevorderde golfers helpt om het spelniveau te verbeteren en vooral het spelplezier te verhogen.

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben op Golfbaan Spaarnwoude is zij daarna een aantal jaar als freelancer werkzaam geweest. Nu is zij alweer 8 jaar actief op Golf- & Country Club Heiloo en Golfclub Marienweide.

Rob van den Brink
Tel: 06 - 54 78 08 71

Robvandenbrink.golf@gmail.com

Online les boeken kunt u hier!

Rob van den Brink is PGA A golfpro en geeft al ruim 30 jaar met veel passie golfles.
Hij heeft veel wedstrijden in binnen en buitenland gespeeld.

De afgelopen jaren heeft hij lesgegeven op Golfcentrum Amstelborgh, Golfclub Velbert, Duitsland, Amsterdam Old Course, Golfclub Waterland en de Rosendaelsche Golfclub.

Rob vindt het erg leuk om zowel de beginnende als gevorderde golfer te helpen naar het volgende niveau! Zijn specialiteiten zijn: fullswing, shortgame en baanlessen. Daarnaast organiseert hij graag: Themalessen , Masterclasses en Golfreizen.

Hij hoopt u snel te zien op de mat!

Piet Hein Groenewoud

piethein@golfacademyheiloo.nl

Online les boeken kunt u hier!

Piet Hein heeft 24 jaar lesgeef ervaring en is PGA Class A Golf Professional. Hij is onder andere werkzaam geweest op de golfbanen van Wassenaar, Hilversum, Noordwijk, Loenen en Liemeer.

Na een aantal jaar in het buitenland gewerkt te hebben is hij de laatste jaren actief bij Golfclub Amstelborgh en recentelijk ook bij Golf- & Country Club Heiloo.

Doordat hij regelmatig wedstrijden speelt heeft hij zich ook op mentaal vlak ontwikkeld als lesgever. Het gebruik van Westerse golftechnieken in combinatie met Oosterse Martial Arts technieken zijn kenmerkend voor zijn unieke benadering van het lesgeven.