De GCH pro's

Briska Schuurman

Tel. 06 - 51 19 57 01

E-mail info@briskaschuurman.nl

Online les boeken kunt u hier!

Briska Schuurman is een ervaren golfprofessional die op een heel eigen manier de beginnende en gevorderde golfers helpt om het spelniveau te verbeteren en vooral het spelplezier te verhogen.

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben op Golfbaan Spaarnwoude is zij daarna een aantal jaar als freelancer werkzaam geweest. Nu is zij alweer 8 jaar actief op Golf- & Country Club Heiloo en Golfclub Marienweide.

Rob van den Brink
Tel: 06 - 54 78 08 71

Robvandenbrink.golf@gmail.com

Rob van den Brink is een zeer ervaren Golfprofessional. De afgelopen 15 jaar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan zowel als speler en als coach aan The Leadbetter Golf Academy in Duitsland.

Rob vindt het een uitdaging om zowel de beginnende als de ervaren golfer naar een volgend niveau te brengen. Hij is beschikbaar op de Woensdag, Vrijdag en de Zaterdag.