De GCH pro's

Briska Schuurman

Tel. 06 - 51 19 57 01

E-mail info@briskaschuurman.nl

Online les boeken kunt u hier!

Samen trainen, samen spelen!

In de winter van 2017, ben ik met 5 groepen gestart samen trainen, samen spelen. Deze trainingen zijn positief ontvangen, daarom dit jaar een vervolg.
Heeft u interesse dan hoor ik het graag of stel zelf een eigen groepje samen (minimaal 5 max. 6 deelnemers).

Wilt u meer informatie dan hoor ik het graag,

Met vriendelijke groet,
Briska Schuurman

Piet Hein Groenewoud

piethein@golfacademyheiloo.nl

Online les boeken kunt u hier!

Piet Hein heeft 24 jaar lesgeef ervaring en is PGA Class A Golf Professional. Hij is onder andere werkzaam geweest op de golfbanen van Wassenaar, Hilversum, Noordwijk, Loenen en Liemeer.

Na een aantal jaar in het buitenland gewerkt te hebben is hij de laatste jaren actief bij Golfclub Amstelborgh en recentelijk ook bij Golf- & Country Club Heiloo.

Doordat hij regelmatig wedstrijden speelt heeft hij zich ook op mentaal vlak ontwikkeld als lesgever. Het gebruik van Westerse golftechnieken in combinatie met Oosterse Martial Arts technieken zijn kenmerkend voor zijn unieke benadering van het lesgeven.