Wild- en Wijnavond

29 september 2017

Wij nodigen u graag uit om samen met uw partner, familie, kinderen, vrienden, kennissen, golfmaatjes of collega's te komen genieten van onze bourgondische Wild- & wijnavond op zaterdag 25 november.

In samenwerking met 't Schoorls wijnhuis serveren wij u deze avond een Culinair 4-gangen menu geïnspireerd op het wildseizoen, samengesteld door het keukenteam van Brasserie in 't Groen onder leiding van Chefkok Hubert Tervoort. Nico Blokker laat u mooie bijpassende wijnen proeven bij de diverse gerechten en vertelt u er bovendien alles over.

Amuse
Rilette van konijn met een chutney van vijgen en crostini van boerenbrood

Mabre van wildzwijnham, gemarineerde eendenlever en bundelzwammen

**

Truffelbrioche gevuld met gekonfijte fazantenbout en een jus met eekhoorntjesbrood

**
Gebraden hertenbout met gemarineerde rode kool, spekwafel, gewelde appel en balsamico jus

**
Gianduja taartje met mango parfait, warme amandel pistachecake en een vinaigrette van rozijnen

De prijs SPECIAAL VOOR LEDEN € 49,50 p.p incl. wijnarrangement en tafelwater (normale prijs € 57,50 p.p).

Reserveer daarom snel via info@brasserie-intgroen.nl, 072-5051423 of bij de bar.

Ook komt de kerst alweer in zicht en daarom willen we meteen van de gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat wij 2e kerstdag geopend zijn voor lunch & diner. Wij zullen weer een kerstmenu serveren en ook is het mogelijk à la carte te dineren (binnenkort kunt u het menu vinden op onze website).
Uiteraard kunt u weer de zalm van Huub's Smokehouse voor thuis bestellen (dit is overigens het gehele jaar door mogelijk) en ook als u thuis culinair gaat genieten, helpen wij u graag!

Wij hopen u te zien!

Met vriendelijke groet,
Hans, Huub & Team Brasserie in 't Groen

Schilderij: 'Stillleven met gevolgelte en wildgebraad’ van Frans Snyders, 1579-1657