Golf-Debuut een groot succes!

26 maart 2018

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart jl. organiseerde Golfclub Heiloo zeer succesvolle introductiedagen voor beginnende golfers. Onder prima omstandigheden kwamen er zo’n 80 aspirant golfers naar Golf-Debuut.

Golfpro Cees Grijzenhout bracht beginners de grondbeginselen bij van het slaan, putten en pitchen om na de lunch de baan in te gaan voor een echte 9 holes par-3 toernooi. Prachtig om te zien hoe enthousiast iedereen meedeed. Het werd nog een latertje in het mooie clubhuis.

Een flinke groep golfers schreef zich spontaan in voor het zeer aantrekkelijke introductiepakket, anderen denken er over na. Voor 49,95 euro per maand onbeperkt golfen tot eind 2019 inclusief 10 golflessen en zelfs de mogelijkheid van een gratis golfsetje in bruikleen van Golfwereld Heiloo. Niet slecht!

(De aanbieding geldt tot 1 april.)