Na milde herfst, winters weer in aantocht…?

26 oktober 2018

We hebben ontzettend genoten van de prachtige en warme herfst, goed voor de baan èn voor ons!

Hoewel de winter nog ver weg is, kunnen de weersomstandigheden in deze tijd van het jaar snel veranderen. Houd daarom vanaf nu de baanstatus weer goed in de gaten op de GCH website: Homepage / Baan / Baanstatus.

De baan van GCH is het hele jaar goed speelbaar, maar plotselinge mist, vorst bij de grond, nachtvorst of hevige regen of hagel kunnen ertoe leiden dat bijv. buggy’s niet de baan in kunnen. Met één klik op Baanstatus ben je op de hoogte van de actuele situatie!

Tip: plaats op de home page van je smartphone of tablet een sneltoets naar de Baanstatus in de GCH website; dat werkt makkelijk en snel! Hoe? Weet je niet hoe dat moet? Vraag de dames in het secretariaat. Ze helpen u graag!