Wandelen 10 km is zondag van start gegaan

21 januari 2019

Zondag gingen bij een starttemperatuur van minus 6 graden 11 man op stap vanaf het Ruijterhuijs voor de 10 km wandeling. Lekker fris weer, mooie strakblauwe lucht en na een klein stukje lopen al een volle opkomende zon.

Gelopen in het afwisselende duinlandschap tussen Egmond en Bakkum in het bos, over heuveltoppen en op open vlakten tussen de Schotse hooglanders. Het was windstil. Een heerlijke tocht op een fantastische ochtend. Weer eens andere praat dan op de golfbaan en ook weer nieuwe mensen leren kennen. Nico, Corry, Wim, Luciënne, Bep, Cor, Weren, Alida, Jan, Radboud en Gerard (v.l.n.r.) hebben een heerlijke ochtend gehad. Na afloop gezellig koffie gedronken bij het Ruiterhuijs.

De volgende wandeling is op zondag 3 februari 9.30 uur vanaf Gasterij 't Woud.

Inschrijven kan via uw inlog in het E-Golf systeem.