Lentecup

26 maart 2019

Afgelopen zondag 24 maart heb ik mee mogen spelen met de “Autobedrijf Dirk v.d. Steen Lentecup”.
s’ Morgens vroeg ontvangst door Dirk himself en hup naar de drivingrange wat ballen geslagen en daarna een heerlijk bakkie koffie met gebak verorbert.
We startten om 10:48 uur. Het weer was ons goed gezind. Mijn flightgenoten waren Herma van Galen en Jan Hulsof. Ik begon met een goede afslag op hole 1 waarbij ik het gevoel al kreeg "dit kon wel eens een mooie uitslag worden". Uiteindelijk heb ik 7 parren, 9 bogey’s en 2 double bogey’s geslagen. M.a.w. daar mag je mee thuiskomen, toch? Het liep ook als de brandweer, bijna alles lukte.
Heb mooie bloemen, een tegoedbon en een bokaal mogen ontvangen.

Dank aan Jeanette Kempers en Dirk v.d. Steen voor het organiseren van de toernooi.

Rob Klaassen