Bolletjestrui

21 augustus 2019

Zondag 11 augustus 2019

Droog zonnig weer, windkracht 5/6. De baan ligt er prachtig bij, de rough is zelfs minimaal.

Peter Sabelis, Robin de Betue (sinds 4 maanden lid) en Dirk van der Steen jr. samen met hun mocht ik vertrekken. Vol verbazing en verwondering heb ik mij afgevraagd waarom die mannen toch altijd in de rough willen liggen met hun afslag. Vol bewondering en diep respect hoe ze daar ook met het grootste gemak er weer uitkomen (dit zou mij niet lukken en ben dus rustig op de fairway doorgegaan). Dirk vliegt over de baan van links naar rechts, zo ben je hem kwijt en zo is hij er weer. Altijd positief en blijft lachen. Peter wilde er op hole 5 al af, had last van zijn tenniselleboog.

Dirk heeft vanaf hole 5 tot en met hole 18 Peter alle moed ingesproken om niet te stoppen maar om door te gaan! Bandage erom, wat een engelengeduld! Dit is hem dan ook gelukt. Peter: geweldig gedaan!

Robin kende ik niet, was mijn marker. Bij iedere slag die ik deed stond hij naast mij om de bal te volgen. Dat heb ik als zeer prettig ervaren en kon rustig mijn bal slaan. Blij met ons nieuw lid van de GCH.
We hebben heel wat afgelachen.

Aan het eind van de wedstrijd was het een eer om de bolletjestrui door de winnares van vorig jaar Carolynn Alleman te mogen ontvangen.
Dirk sr. Bedankt voor de geweldige organisatie en uiteraard Mieke Dieleman die alle werkzaamheden al had voorbereid.

Lieve groet,
Geertje de Visser