The Battle…

4 september 2019

Massale broederstrijd op Golfclub Heiloo

Is het AZ-Telstar? Zijn het de West-Friezen tegen de Hollanders? Nee, het is een nieuwe broederstrijd:

The Battle of the Lagelaan

Het is Heiloo tegen Limmen, waarbij Heiloo hulp krijgt van onder meer Alkmaar, Egmond en Heerhugowaard en Limmen versterking inroept bij onder meer Akersloot, Heemskerk en Castricum.

Op 5 en 6 oktober 2019 wordt de eerste editie van deze Battle of the Lagelaan gespeeld. Een wedstrijd van 48 golfers uit de gemeenten ten zuiden tegen 48 golfers uit de gemeenten ten noorden van de Lagelaan, de toegangsweg naar Golf- en Countryclub Heiloo, de grens tussen Heiloo en Limmen.

In deze wedstrijd telt iedere slag en is iedere score meteen zichtbaar. Na elke hole word je aantal Stablefordpunten verwerkt via een ‘mobiele scorekaart’ waardoor de totale tussenstand altijd ‘live’ te volgen is op de schermen in het clubhuis. Ook de longest drive, tweary en de neary staan op dit bord. Vrienden en familie kunnen het scoreverloop ook op hun mobiel of PC volgen.

Op één hole is er een auto te winnen voor de eerste die daar een hole-in-one slaat!

Om de intensiteit van deze massakamp een beetje dragelijker te maken, staat er bij de start een goodiebag met lekkere inhoud klaar van een van de sponsors en bieden zij je ook na afloop een drankje aan. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Praktische informatie

• Het is een individuele Stablefordwedstrijd over 18 holes, inschrijven per team.
  • Inschrijven voor zaterdag 5 oktober óf zondag 6 oktober. Per dag maximaal 24 teams van twee spelers. Vol is echt vol.
  • Inschrijven per team van twee spelers in E-Golf: één lid van GCH en één niet-clubspeler (uit dezelfde regio!) Je vermeld de naam en handicap van het niet-lid in het vakje bij “opmerkingen”.
  • Inschrijven via de website. Kosten per team € 54,-.
    Betaling direct na inschrijving op bankrekening GCH: NL91 INGB 0008 5082 89. Je inschrijving is geldig na ontvangst van je betaling.
  • Van het inschrijfgeld wordt € 18,- gedoneerd aan twee goede doelen, te bepalen door de captains van de teams Noord en Zuid.
  • All-tee start is om 12:00 uur en wordt gespeeld van de gele tees.
  • Alle individuele Stablefordpunten worden getotaliseerd voor Noord en Zuid, dus ieder punt telt!

De prijsuitreiking
De prijsuitreiking door de burgemeesters Romeyn (Heiloo) en Mans (Castricum) is op zondagmiddag tijdens de afsluitende borrel kort na de wedstrijd. De partij (Noord of Zuid) met de meeste Stablefordpunten wint de cup met de grote oren. Bij een gelijke eindstand volgt een play off tussen beide captains, middels matchplay om de eerste gewonnen hole, zonder handicap-verrekening. Na afloop van de wedstrijd is er levende muziek in het clubhuis.
Als je wilt kun je deelnemen aan het buffet na afloop. Meer informatie daarover volgt nog.

Sponsors
Zandbergen Transport BV is bereid geweest haar traditionele Herfst-cup in te wisselen voor het hoofdsponsorschap van dit evenement, waarvoor onze grote dank. Eveneens dank aan de overige sponsors van deze nieuwe wedstrijd: G.P. Groot BV, Autobedrijf Dirk van der Steen, Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij BV, GéDé Verpakkingen BV, SIM PC en Mooi op het Web.

Heb je vragen?
Mail naar: Weren de Vries, voorzitter van Golf- & Countryclub Heiloo, info@golfclubheiloo.nl