ZAC-winnaars 2019

23 september 2019

Het was weer een feestje om deze 9-holes wedstrijd mee te spelen. Elke maandagavond dat we golfden waren de weergoden goed gestemd. Hartelijkheid in de baan en daarna napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Na afloop van de laatste speelavond was het voor mij extra feest. De wisselbeker, een kadobon en een prachtige bos bloemen nam ik in ontvangst. Trots ging ik naar huis en zal in de zomer van 2020 met verve de beker verdedigen.

Iedereen van de organisatie bedankt voor hun geweldige inzet.
Carla Scholtens


Zonder dalen geen pieken

In 2014 mocht ik mijzelf voor het eerst winnaar van de zomeravond competitie noemen. Dat dit na vijf jaar weer gebeurt, is wonderlijk. In die vijf jaar is mijn handicap van 14.2 naar ruim 19.0 geklommen door zeer matig spel. Toch heb ik de laatste maanden weer de weg uit het dal weten te vinden en is mijn handicap gezakt naar 15.0. De ervaring heeft mij nu geleerd dat meespelen met de ZAC een positief effect heeft op mijn prestaties. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de flightgenoten die vaak voor inspiratie en een ontspannen sfeer zorgden. Essentiële onderdelen van een goed rondje golf!

De laatste wedstrijd die telde voor de einduitslag begon ik als vierde. Er moest een resultaat van 12 punten uit het begin van de competitie weggespeeld worden. Dat werden er 21! Mijn excuses aan de drie spelers die zo lang zicht hadden op het podium.
Dat ik nu de wisseltrofee een jaar lang aan mijn visite mag laten zien en er sterke verhalen omheen mag vertellen, is natuurlijk mede te danken aan de uitstekende wedstrijdleiding. Waarvoor dank!

Ad Kämink