Na mooie zomer, een natte herfst? Check de baanstatus!

12 oktober 2019

We hebben ontzettend genoten van de mooie en warme zomer, goed voor de baan èn voor ons!

Hoewel de winter nog ver weg is, kunnen de weersomstandigheden in deze tijd van het jaar snel veranderen. Houd daarom vanaf nu de baanstatus weer goed in de gaten op de GCH website: Homepage / Baan / Baanstatus.

De baan van GCH is het hele jaar zéér goed speelbaar, maar plotselinge mist, vorst bij de grond, nachtvorst of hevige regen kunnen ertoe leiden dat de baan tijdelijk non-qualifying is, wintergreens i.p.v. zomergreens gebruikt worden of buggy’s niet de baan in kunnen. Met één klik op Baanstatus ben je op de hoogte van de actuele situatie!

Tip: plaats op de home page van je smartphone of tablet een sneltoets naar de Baanstatus in de GCH website; dat werkt makkelijk en snel! Hoe? Weet je niet hoe dat moet? Vraag de dames in het secretariaat. Ze helpen u graag!