Dames"ochtend" afsluiting zomerseizoen

31 oktober 2019

Dames"ochtend" afsluiting zomerseizoen d.d. 29-10-2019

Vandaag kwam alweer de afsluiting van het zomerseizoen met een prachtige zonnige windstille dag. Om 12:00 uur begonnen de 18 holes en vanaf 13:30 uur konden de flights voor de 9 holes inritsen via shotgun. En zo wandelde ik gezellig met Ageeth Wijffels en Marijke Reuvers naar hole 3, waar het wat druk leek in vergelijking met de andere holes van de golfbaan. Dit bleek gelukkig het enige moment te zijn waarbij we even werden opgehouden. Vervolgens gingen we fris van start en soepel door de baan. Ook al had ik pech met 3 waterballen in mijn 9 holes, het herstellen ging toch redelijk mede door het lekkere weer. Hole 8 doe ik wel heel constant in 3 slagen maar deze routine werkt nog niet door bij de andere holes.

Na het golfen gingen we voldaan en gezellig aan de koffie/thee etc. met onze consumptiebon. Bij de prijsuitreiking van het zomerseizoen bleek ik zowaar de beste 9 holes te hebben gelopen over 7 wedstrijden. Heel trots omdat ik voor het 1ste jaar meedoe met deze damesochtend. Het was de kers op de taart en dit bleek ook voor Tineke Kuijper die 1ste werd bij de beste 18 holes van dit seizoen. We kregen ieder bloemen, een fles wijn en een wissel trofee met onze naam voor in de prijzenkast van GCH.

Vandaag had Atie Welsing de 1ste prijs bij de 18 holes en Veronica van Brederode (nieuw vandaag) werd meteen 2de !! Bij de 9 holes won Marijke Reuvers de 1ste prijs en Marijke Deij de 2de prijs. En de Neary (hole 6) was voor Janny Verburg en de Longest (hole 7) voor Mieke Ghijsen.

Tot slot weer een gezellig 4-gangen diner, waarbij ook de zes commissievrouwen in het zonnetje werden gezet met voor ieder een kaasplankje, garnituur en een flesje wijn. Allemaal met liefde verzorgd, zoals alle prijzen, door Tineke Kuijper.

Nu samen door naar het winterseizoen Dames 9 holes.