Winterbanden verplicht

14 november 2019

Ondanks dat de pomp bij hole 6 uitstekend zijn werk doet is de enorme hoeveelheid regenwater die er de afgelopen 6 weken (> 350 millimeter) is gevallen toch teveel geweest om de baan in goede conditie te houden.
Wij hebben dan ook, ter bescherming van de baan, moeten besluiten om vanaf heden alleen nog golfkarren met winterbanden toe te laten.

Wellicht ten overvloede melden wij dat de bal op het kort gemaaide gras "geplaatst'' (conform de winter-regels) mag worden.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.
De baancommissie

Check de baanstatus!

In de 'natte' periode kan het voorkomen dat de baanstatus per dag wijzigt. Vooral het gebruik van buggy's zal als eerste worden beoordeeld. Check daarom in deze tijd van het jaar dagelijks de baanstatus via de website onder Baan > Baanstatus.