Nieuw zand en buggy's weer toegestaan

26 februari 2021

Buggys in de baan

Met ingang van maandag 1 maart as. is het gebruik van buggys op onze baan weer toegestaan. De baancommissie verzoekt u vriendelijk de fairways zoveel als mogelijk te vermijden en een route te kiezen over de semi-rough en de buggy op gepaste afstand van de green te parkeren.

Proef nieuw bunkerzand

Als proef zal nog deze week de rechter bunker van hole 3 en de beide bunkers van hole 8 worden aangevuld met nieuw zand met een wat grovere structuur. Het voordeel van dit zand is dat het minder snel verwaait. Wellicht zal het even wennen zijn met de bunkerslagen en de baco verneemt graag uw ervaringen via baco@golfclubheiloo.nl

Zomer afslagplaatsen

Vanaf maandag 15 maart as. worden de zomer afslagplaatsen/tees weer geopend en zullen deze weer worden voorzien van de verschillende kleuren teemarkers. In dit verband verwijzen wij u graag nogmaals naar het artikel "Kies de tee die bij je past" op de website van de NGF.

Wij wensen u veel speelplezier!
De baancommissie