Kwartaalbeker senioren 2021

29 september 2021

Op maandagen probeer ik altijd mee te doen met de Senioren 9 holes. Maandag 27 september 2021 was de Senioren Kwartaalbeker Shotgun met daarna een uitstekend verzorgde lunch met een glas wijn door de Brasserie.

Mijn teamgenoot die dag was Henk Langeveld en we zaten in de flight met Loek Schoorl en Leo van de Leygraaf. Ik moet zeggen; het was een erg gezellige flight. Na afloop de lunch. De winnaar van de dag was Team 9, Saskia van Ruiten en Kees Hoedjes met een zeer goede score van 27.

Zoals gewoonlijk werden de resultaten van de afgelopen maand bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt. Mijn resultaten waren zodanig dat ik ook in de prijzen viel. Echter aan het eind werd bekend gemaakt wie de kwartaalbeker van de, voluit: Van Hollant Cranenbroeck – GCH Senioren competitie had gewonnen. Eigenlijk tot mijn verbazing hoorde ik mijn naam. Ik mocht de kwartaalbeker overnemen van de vorige winnaar Mart Hijne. Hier had ik echt niet op gerekend. Overigens werd Mart Hijne, ook tot zijn verbazing, tweede.

Mijn dank en alle complimenten gaan uit naar de organisatoren, Jeanne Lute en Kees Bosboom, die het toch elke keer weer voor elkaar krijgen om elke maandag alles in goede banen te leiden.

Groet,
Bert Langendam