Aanpassing openingstijden Brasserie

22 mei 2022

Beste leden,

Het zal u niet ontgaan zijn dat er ook in horecagelegenheden personeelstekorten zijn ontstaan en op korte termijn ook niet ingevuld kunnen worden.

Probleem en oplossing
Ook bij de Brasserie is dat het geval en zijn er in korte tijd drie vaste medewerkers vertrokken. Dat vinden wij natuurlijk jammer en is het heel vervelend dat de vacatures niet ingevuld kunnen worden. We hebben over de ontstane situatie overleg gehad met de Brasserie. 
We willen het liever niet, maar worden gedwongen de openingstijden (voorlopig) op een aantal zondagen te moeten aanpassen. Deze maatregelen zorgen er voor dat het huidige personeel normaal kan worden ingezet en hiermee niet overbelast raakt. 

Wat betekent dat voor u?
Het houdt in dat de Brasserie op zondag 5 juni (1e pinksterdag) de gehele dag gesloten is.

Op de zondagen 12 juni (MAGO-wedstrijd), 19 juni (jeugdwedstrijd NGF), 26 juni (maandbeker) en 3 juli (matchplay) de Brasserie geopend is van 12:00 tot 17:00 uur voor uitsluitend het nuttigen van drankjes.

Wedstrijden en wedstrijdcommissie
De wedstrijden worden op de gebruikelijke wijze georganiseerd en dat betekent dat het clubhuis op die dagen op tijd open is voor het aanmelden, inschrijven en uitgifte van de scorekaarten. Voor gebruik van koffie worden er koffiemachines neergezet. 

Begrip en hulp
Wij vragen uw begrip voor de situatie en de genomen maatregelen en hopen dat de Brasserie haar personeelsbestand zo snel mogelijk weer op sterkte heeft.

Als u ideeën heeft of mogelijkheden ziet voor het aantrekken van nieuw horecapersoneel wilt u dit melden bij het secretariaat of direct bij de Brasserie. Misschien heeft u in uw kennissenkring wel iemand die op zoek is naar een nieuwe job in de horeca?
Uiteraard horen wij dat graag!

Of zet de volgende tekst op facebook:
Klantvriendelijkheid en een goed humeur? Heb jij het in huis? Sluit je aan bij het team van Brasserie in't Groen. Een ideale (bij) baan in een gezellige, sportieve en natuurlijke omgeving! 

Met vriendelijke groeten, namens stichting administratiekantoor golfbaan Oosterzij,
Ted Bakker, bestuurslid (horeca)