Op golfvakantie? Fairway Golftravel bellen!

25 maart 2023


Al bent u allemaal lid van een van de leukste en gezelligste golfclubs van Nederland, het is altijd leuk om eens een wat andere banen te proberen. Tijdens de koude maanden een paar prachtige banen spelen in Spanje of Portugal? Of in de zomer met de eigen auto naar België, Duitsland of Frankrijk? Fairway Golftravel is perfecte touroperator om deze reizen voor u te verzorgen.

Fairway Golftravel is gespecialiseerd in golfvakanties binnen en buiten Europa. Ze regelen niet alleen een verblijf in de mooiste hotels of appartementen, maar verzorgen ook de starttijden op de golfbanen. Een vlucht, een huurauto, uitstapjes of een tafel bij de betere restaurants in de regio? Op uw verzoek regelt Fairway Golftravel het allemaal voor u. En dat tegen sterk concurrerende prijzen. Doe er uw voordeel mee!

Het bedrijf bestaat al sinds 1998 en is aangesloten bij de SGR. U hebt dus de zekerheid van jarenlange ervaring én de dekking door een garantiefonds.

Alle medewerkers wonen in de regio en lopen geregeld 9 holes op onze golfbaan. De toegankelijke sfeer, het goede restaurant en natuurlijk het leuke ledenbestand noemen zij als belangrijkste redenen om onze club te steunen. En daar zijn wij heel blij mee!