Twilight Greenfee-abonnement

Speelt u liever ’s avonds of in het weekend?

Om jonge en door werk en gezin druk bezette spelers meer mogelijkheden te geven op de baan, hebben we voor golfers van 25 tot 45 jaar een nieuwe abonnementsvorm geïntroduceerd: het Twilight abonnement.

Voor slechts € 490,- kun je 12 maanden spelen op de baan in Heiloo.

Dat is al voordeliger dan 10 greenfees voor 18 holes of 18 greenfees voor 9 holes. In 365 dagen!

Wat krijg je:

• het hele jaar onbeperkt spelen in het weekeinde;
  • in de zomer, lente en herfst onbeperkt spelen op alle avonden na 17.00 uur (behoudens bij clubwedstrijden die vaak op de maandag zijn);
  • eenvoudig online boeken tot drie weken tevoren;
  • een prachtige, uitdagende 9-holes baan met prima oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca;
  • een vrijwel altijd bespeelbare baan, ook in natte periodes in de herfst en winter, in tegenstelling tot veel andere banen in Noord-Holland;
  • deelname aan de meeste clubwedstrijden in het weekend.

Wat je niet krijgt:

• door de weeks spelen vóór 17 uur.

Ben je inmiddels ouder dan 45 jaar? Jammer, maar wellicht weet je dan iemand die hiervoor wel in aanmerking komt! Laat het ons weten, want als deze persoon wel een twilight abonnement afsluit dan liggen er voor jou twee gratis greenfeekaarten voor 9 holes klaar!

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, mail of bel dan met het secretariaat: info@golfclubheiloo.nl en tel: 072 505 45 40, of vul het inschrijfformulier in!

Met vriendelijke groet!

Weren de Vries