Twilight Greenfee-abonnement

Speelt u liever ’s avonds of in het weekend?

Bent u tussen 25 en 45 jaar oud en heeft u een druk leven? Dan is het Twilight greenfee-abonnement het meest geschikt voor u. Met dit abonnement kunt u het hele jaar vrij spelen op weekdagen (ma t/m vrij) ná 17.00 uur en in het weekend de hele dag. Als Twilight-golfer kunt u niet deelnemen aan clubwedstrijden op maandag t/m vrijdag, maar wél aan wedstrijden in het weekend (zat & zon), m.u.v. de clubkampioenschappen.

Twilight-golfers kunnen -tot drie weken van te voren- hun vrije starttijden online reserveren via de website (‘HR-golfers & Twilight-golfers login’) m.b.v. hun Twilight-inlogcode (na aanmelding te ontvangen van het GCH secretariaat). De overige starttijden (ma t/m vrij < 17.00 uur) zijn online te reserveren via ‘Boek een starttijd (gasten)’ tegen betaling van de normale greenfee. Hiervoor is een aparte Gasten-inlogcode nodig, die u online ontvang na eenmalige registratie als nieuwe gast/greenfee-speler.

Het Twilight-jaarabonnement kan iedere maand ingaan en wordt automatisch verlengd voor een jaar tenzij één maand vóór de eind-datum opgezegd.

De prijs van dit aantrekkelijke Twilight greenfee-abonnement bedraagt € 490 (tarief 2019).